Zásuvka na vyklepávání kávy - 5,7 l -

Kód: EM-10012075-ME
1 627 Kč 1 345 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Objem: 5,7 l
Rozměry: 340 x 240 x 70 mm
Materiál: ušlechtilá ocel
Hygienické
Dlouhá životnost



Detailní informace

Detailní popis produktu

Vysoce kvalitní zásuvka na vyklepávání kávy z ušlechtilé oceli s odklepávací lištou Zásuvka na vyklepávání kávy RCKM-26 je nepostradatelným vybavením v kavárnách, barech a restauracích, které servírují svým hostům čerstvou kávou z pákových kávovarů. Nádoba umožňuje rychlé a úplné vyprázdnění portafiltru po přípravě espressa, americana nebo cappuccina a dalších horkých specialit. Ideální pro každý profesionální provoz: odklepávač na kávu značky Royal Catering Stejně jako všechny kuchyňské spotřebiče značky Royal Catering, i odklepávací zásuvka na kávu se vyznačuje dobře promyšleným designem v kombinaci s vysoce kvalitními materiály a pečlivým zpracováním. S rozměry 340 x 240 mm lze odklepávač lze perfektně integrovat do profesionálních kuchyní. Hloubka 70 mm a objem 5,7 l zajišťují, že nádobu je nutné vyprázdnit jen zřídka, což zaručuje efektivní práci i ve špičkách. Speciální konstrukce s tlumením zajišťuje rychlé a kompletní vyprázdnění portafiltru bez vynaložení zbytečné námahy. Tato nádoba je vyrobena z vysoce kvalitního plastu (ABS) a je zvláště vhodná pro použití v potravinářském průmyslu. Materiál je nejen mimořádně robustní, ale také se snadno čistí díky hladkému povrchu. Jednoduše zlikvidujte použitou kávu s touto odklepávací nádobou ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering!

Doplňkové parametry

Kategorie: Gastro kávovary a příslušenství
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 3 kg
Rozměry [mm]: 340 x 240 x 70
Rozměry (DxŠxV): 35 x 25 x 9.5 cm
Hmotnost: 3.02 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 39.5 x 30 x 15.5 cm
Hmotnost zásilky: 3.41 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: