Vyvalovačka těsta - O 26 až 40 cm - 2 válce - 0 až 5 mm
Kód: EM-10011798-MEDetailní popis produktu
S rychlou rozvalovačkou těsta vyválíte pizzu během okamžiku!Ať už v pizzerii, pekárně nebo restauraci: univerzální vyvalovačka těsta RC-DRM420 značky RC, expertů na vysoce kvalitní kuchyňské spotřebiče, je nepostradatelným pomocníkem pro rychlé vyvalování pizzy, chlebových placek, dortových korpusů, pita chleba a dalších kulatých výrobků z těsta. Zrychlete pracovní procesy ve své společnosti a ušetřete drahocenný čas i peníze.Chlebové placky, pita chleba a další s vyvalovačkou těsta ze sortimentu potřeb pro gastronomii RCS rozvalovačkou pizza těsta se stává fyzicky vyčerpávající rozvalování těsta minulostí. Stačí vložit těsto o hmotnosti 210 až 700 g do trychtýře stojacího stroje a stisknout tlačítko zap / vyp a motor o výkonu 240 W spustí válce s nepřilnavým povrchem do chodu.Pomocí otočného ovladače vyberete jednoduše požadovanou tloušťku polotovaru mezi 0 a 5 mm. Podle množství těsta a nastavené tloušťky vyrobí rozvalovačka jako mávnutím kouzelného proutku těsto pizzy o průměru 26 až 40 cm (26 cm po zpracování horním válcem, 40 cm po zpracování dolním válcem). A to doslova bleskurychle! Průběh těsta trvá jen několik sekund. Můžete tak vyrábět chutné pizzy jako na výrobní lince i během hektického času obědů, takže žádný host neodejde domů nebo zpátky do kanceláře hladový.Abyste se z hygienických důvodů syrového těsta dotýkali rukama co možná nejméně, vede vodicí rameno těsto z prvního ke druhému válci. Transparentní kryt z plexiskla zakrývá oba válce, a slouží tak nejen bezpečnosti na vašem pracovišti, ale zaručuje také optimální sledování pracovního postupu. Vyvalovačka pizza těsta je vyrobena z vysoce kvalitních a odolných materiálů, jako je ušlechtilá ocel a plast, a lze ji snadno čistit.Doplňkové parametry
Kategorie: | Vyvalovačky na těsto |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 39 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář