Salamander Gril - 3250 W - 50 - 300 ° C
Kód: EM-10011987-MEDetailní popis produktu
Salamander gril o výkonu 3 250 W obohatí každou kuchyň Neobejde se bez něj žádný šéfkuchař, ani ambiciózní hobby kuchař – elektrický salamander gril RCPES-340 ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering. Protože tento všestranný pomocník do kuchyně je obohacením v gastronomii a hotelnictví, ale také v domácích kuchyních. Všestranný gastro salamander pro zapékání, gratinování, karamelizaci a udržování teploty pokrmů Topný prvek o výkonu 3 250 W dosahuje velmi rychle požadované teploty, takže vaši hosté nebudou muset dlouho čekat na teplé snacky připravené v salamanderu. Jakmile je teplota dosažena, termostat ji během procesu grilování udržuje přesně na nastavené hodnotě. Díky integrovanému časovači s akustickým signálem budou vaše pokrmy připraveny vždy ve správný čas v nastaveném rozsahu od 0 - 30 min. Grilované jídlo lze do gastro salamanderu vložit zvlášť nebo současně na dva rošty s odstupem 5 cm. Díky tomu můžete používat vysoké i ploché zapékací mísy a dosahovat optimální výsledky zhnědnutí. Kuchyňské zařízení salamander je vyrobeno z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli, a vyznačuje se proto dlouhou životností a snadným čištěním. Stejně snadno udržovatelný je chromovaný grilovací rošt o ploše 35 x 22 cm. O ještě větší čistotu se stará záchytná nádoba, kterou lze bez obtíží odstranit drobky a jiné zbytky grilování.Doplňkové parametry
Kategorie: | Salamandr |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 9 kg |
Napětí [V]: | 230 |
Výkon [W]: | 3250 |
Maximální výkon [W]: | 3250 |
Nastavení času [min]: | 0 - 30 |
Topné těleso: | Ušlechtilá ocel |
Časovač: | Ano |
Zásuvka na drobky: | Ano |
Ovládání teploty: | Ne |
Počet roštů: | 2 |
Vzdálenost mezi rošty: | 5 cm |
Rozměry (DxŠxV): | 49 x 28 x 33 cm |
Hmotnost: | 8.95 kg |
Rozměry zásilky (DxŠxV): | 54 x 34 x 39 cm |
Hmotnost zásilky: | 9.9 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář