Pracovní stůl z ušlechtilé oceli - 200 x 60 cm - s lemem - nosnost 160 kg
Kód: EM-10011400-MEDetailní popis produktu
Velkorysý stůl z ušlechtilé oceli s odkládací plochou a lememNábytek z ušlechtilé oceli je základem každé správně hygienicky vedené kuchyně a čisté výroby potravin všeho druhu. Stůl z ušlechtilé oceli RCWT-200X60EB z potřeb pro gastronomii RC se vejde do každé profesionálně vybavené kuchyně. Byl speciálně navržen tak, aby dostál vysokým nárokům gastronomie, a nabízí díky svému dvojstupňovému designu dodatečnou odkládací plochu.Robustní a mimořádně odolný - pracovní stůl z ušlechtilé oceli od společnosti RC vás zaujme svou vynikající kvalitouPracovní plocha stolu s ušlechtilé oceli o rozměrech 200 x 60 cm vám nabízí dostatek prostoru pro vaši každodenní práci. Druhá, spodní plocha nabízí další prostor pro ukládání předmětů a umožňuje dobře strukturovaný a přehledný průběh práce. Na druhé ploše je možné ukládat i větší předměty do výšky až 60 cm.12 cm vysoký a 4 cm silný lem chrání stěnu a okolí proti postříkáním vodou, nečistotě a poškozením. Optimální stabilita je u pracovního stolu z ušlechtilé oceli zajištěna i na nerovném povrchu pomocí 2 cm vysokých nožek s možností výškového nastavení. Díky přiloženému montážnímu materiálu lze gastro stůl jednoduše a rychle rozmontovat či smontovat a je rychle připraven k provozu. Masivní kulaté nohy stolu o průměru 4,8 cm stabilizují a zvyšují maximální nosnost stolu. Ta činí přibližně 160 kg.Vysoce kvalitní zpracování zaručuje další stabilitu a bezpečnost. Pracovní kuchyňský stůl je vyroben z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli, která vyniká vysokou odolností, zaručuje dlouhou životnost a je odolná proti korozi a mechanickému poškození (např. poškrábání). Materiál lze snadno a důkladně čistit, a vytváří tak dokonalý předpoklad pro hygienickou práci s potravinami.Doplňkové parametry
Kategorie: | Nerezové stoly |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 37 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář