Pracovní skříň z ušlechtilé oceli - 100 x 50 cm - nosnost 330 kg - Royal Catering
Kód: EM-10012542-MEDetailní popis produktu
- Nosnost: 330 kg
- Pracovní plocha: 100 x 50 cm
- 2 posuvné dveře
- 1 police
- Ušlechtilá ocel
Kompaktní pracovní skříň s posuvnými dveřmi
Ať v restauraci, jídelně, hotelu, pekárně, nemocnici nebo velké kuchyni: Nábytek z ušlechtilé oceli je základem čisté kuchyně a hygienického zacházení se všemi druhy potravin. Pracovní skříň RCAT-100/50-WTP od výrobce Royal Catering, odborníka na vysoce kvalitní potřeby pro gastronomii, patří do každé profesionálně zařízené kuchyně a byla speciálně navržena pro vysoké nároky v gastronomii.
Robustní a velmi odolná – pracovní skříň z ušlechtilé oceli značky Royal Catering
Velká pracovní plocha 100 x 50 cm moderní skříně z ušlechtilé oceli nabízí dostatek prostoru pro vaši každodenní práci s čerstvými potravinami, přísadami a kuchyňskými spotřebiči. Důmyslná kombinace pracovní plochy a úložné skříně umožňuje široké použití a zajišťuje, že ve vaší kuchyni bude dokonalý pořádek. Pracovní skříň je vybavena dvěma praktickými a prostorově úspornými posuvnými dveřmi, a proto se doporučuje zejména v úzkých kuchyních. Nádobí v ní je bezpečně a čistě uskladněno za snadno ovladatelnými posuvnými dvířky.
Vnitřní prostor je rozdělen odolnou poličkou, která zajišťuje přehledné uspořádání. Stejně jako spodní polici a pracovní plochu ji lze zatížit až 110 kg. Celková nosnost pracovní skříně tak dosahuje až 330 kg.
Vysoce kvalitní ušlechtilá ocel se vyznačuje neuvěřitelnou robustností, dlouhou životností a odolností vůči korozi a mechanickému poškození (např. škrábancům). Tento materiál lze snadno a důkladně čistit, a poskytuje tak ideální podmínky pro hygienickou práci s potravinami. Montáž elegantní pracovní skříně je díky jednoduchému montážnímu návodu snadná.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nábytek z ušlechtilé oceli |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.