Plnička klobás - vertikální - 5 l
Kód: EM-10010864-MEDetailní popis produktu
Praktická vertikální plnička klobás Pomocí kvalitní plničky klobás RCWV-5L značky Royal Catering a čtyřech dodávaných plnicích trubek můžete manuálně vyrábět různé druhy klobás, ať už tenčí či tlustší. Díky tomu je ruční plnička klobáso objemu 5 l užitečným pomocníkem v restauracích, řeznictvích, jídelnách i domácích kuchyních. Plnička klobás z řeznických potřeb značky Royal Catering Plnička klobás z hygienické ušlechtilé oceli disponuje převodovkou se dvěma rychlostními stupni. To umožňuje rovnoměrné plnění masovou hmotou ve dvou rychlostech. Klika, která ke konstrukci dobře přiléhá, zajišťuje optimální přenos síly a větší stabilitu, než je tomu u srovnatelných produktů s vyčnívající klikou. Silikonové těsnění zabraňuje úniku plnicí směsi z válce. Pro plnění válce o průměru 15 cm masovou hmotou jej stačí pouze odjistit a vyjmout. Nádobu lze plnit ručně nebo přímo z mlýnku na maso. Plnička klobás je kompletně vyrobena z potravinářské, trvanlivé ušlechtilé oceli, díky čemuž lze válce i jednotlivé části snadno čistit. V závislosti na náplni a tloušťce klobás si vyberte a připojte vhodnou plnicí trubku o délce 27 cm – k dispozici máte průměr 16, 22, 32 nebo 38 mm. Díky praktické přesuvné matici lze plnicí trubice rychle vyměnit a připojit je ke dnu 20 cm vysokého válce. Vertikální konstrukce plničky je neuvěřitelně praktická a na pracovní ploše nezabírá příliš mnoho místa.Doplňkové parametry
Kategorie: | Plničky klobás a jitrnic |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 12 kg |
Materiál: | Ušlechtilá ocel |
Průměr válce [mm]: | 150 |
Nožní pedál: | Ne |
Regulace rychlosti: | Ano |
Plnicí trubky: | 4 Pc |
Výška válce: | 200 mm |
Objem válce: | 5 l |
Rozměry (DxŠxV): | 31 x 31 x 65 cm |
Hmotnost: | 11.4 kg |
Rozměry zásilky (DxŠxV): | 68.5 x 36 x 36.5 cm |
Hmotnost zásilky: | 12.9 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář