Nerezový hrnec s poklicí, nízký 18,3 l , SN13362

Kód: SG-013362-GS
2 236 Kč 1 848 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Označení výrobcem: Garnek niski z pokrywką, stalowy, O 360 mm, V 18.3 l

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nerezový hrnec s poklicí, nízký 18,3 l | STALGAST, 013362 - Popis produktu
  • Nízký hrnec s poklicí je vyroben z nerezové oceli. Objem tohoto hrnce je 18,3 litrů, průměr je 36 centimetrů a výška je 18 centimetrů. Index 013362 je z řady profesionálních válcových hrnců. Jsou ideální k používání, jak v profesionálních gastronomických kuchyních, tak i jídelnách, restauracích, ale i k vaření v domácnostech. Hrnec Stalgast 18,3 lje vhodný k užívání na plynových sporácích, elektrických, ale i indukčních sporácích a to díky speciálnímu dnu hrnce. Dno je sendvičového typu, složené ze tří vrstev za pomoci nerezové oceli a hliníku. Díky tomuto systému dno umožňuje vynikající rozvod tepla, které je důležité během procesu vaření. Hrnec má také zesílené a vícebodově svařované rukojeti, díky čemuž jsou odolné vůči zahřívání, proto je možné s tímto hrncem dosáhnout profesionálního způsobu vaření. Je vhodný k vaření omáček, polévek a dalších potravin v malých porcích.
  • Během užívání Hrnec nízký 013362se musí pamatovat na to, aby hrnec nikdy nebyl položen na zapnutý či rozehřátý hořák bez obsahu. Dále pak výrobce varuje, před přidávání kuchyňské soli do studené vody či obsahu v hrnci, anebo nasypání soli do prázdného a rozehřátého hrnce, může dojit k nezvratnému poškození nerezové oceli, došlo by tedy ke zničení hrnce. Během manipulace s hrncem je potřeba použít obě rukojeti zároveň, díky tomu tedy bude manipulace s naplněným hrncem bezpečná. Hrnec lze umýt v profesionálních gastronomických myčkách, či ručně a to za pomoci běžně dostupných čisticích prostředků určených k mytí nerezové oceli.
  • Doplňkové parametry

    Kategorie: Hrnce na vaření
    Záruka: 2 roky

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole: