Nářezový stroj 150mm regulace řezu 0,2-12mm
Kód: CO-YG-03110-OCDetailní popis produktu
Kráječ na uzeniny a sýry. Základna je vyrobena z vysoce kvalitní slitiny hliníku s lakovaným šedým povrchem, velmi snadno se čistí a udržuje v čistotě. Další výhodou kráječe YATO je odnímatelný podavač, který lze rychle odšroubovat, což výrazně usnadňuje přístup do těžko přístupných zákoutí a usnadňuje jejich čištění od zbytků řezaných produktů.
Řezný kotouč umožňuje řezání potravin o průměru až 150 mm. Díky plynulému nastavení tloušťky řezu je možné krájet plátky o tloušťce 0,2 až 12 mm. Vzduchem chlazený výkoný motor zabraňuje přetížení stroje a zaručuje jeho dlouhou životnost.
- Je určen pro profesionální uživatele. Doporučuje se zejména pro:
- stravovací zařízení
- restaurace
- obchod s potravinami
- cateringové společnosti
Podavač instalovaný na vedení s ložisky funguje velmi lehce a hladce, což výrazně snižuje námahu při řezání. Řezací mechanismus, tj. podavač a kotouč, jsou navíc umístěny diagonálně. Tímto způsobem jsou krájené výrobky přitlačovány na kotouč gravitací, čímž se snižuje potřebná síla. Vestavěné poloautomatický brusič Vám umožní rychle naostřit řezací kotouč, aniž byste jej museli demontovat.
Zvláštní pozornost byla věnována také otázce bezpečnosti. Spínač odolný proti stříkající vodě chrání před úrazem elektrickým proudem během provozu a čištění zařízení. Kromě toho se k ochraně řezného kotouče používá kryt, který minimalizuje riziko zranění. Kromě toho má vozík speciální průhledný kryt, který chrání před náhodným vložením ruky do oblasti řezu. Stabilitu zařízení během provozu zajišťují speciální protiskluzové nožičky.
Technická data | |
---|---|
Napájení | 230 V / 50 Hz |
Výkon | 120 W |
Průměr kotouče | 220 mm |
Materiál | slitina hliníku a hořčíku (Al-Mg) |
Rozměry | 470 x 340 x 370 mm |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kráječ masa |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 17 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.