Lopata na pizzu - 100 cm dlouhá - 20 cm široká

Kód: EM-10010619-ME
601 Kč 497 Kč bez DPH
Skladem v distribučním centru
Přednosti produktu:
100 cm celková délka
20 cm průměr plochy lopaty
Ušlechtilá ocel
0,7 kg vlastní váha



Detailní informace

Detailní popis produktu

Lopata na pizzu RCPS-1000/200 od Royal Catering je určena na profesionální použití v gastronomických zařízeních, jako jsou například velké kuchyně, restaurace, pizzerie, rychlá občerstvení a pekárny. Nicméně je vhodná také na soukromé použití při grilování nebo rodinných oslavách. S celkovou délkou 100 cm se s lopatou na pizzu velice snadno zachází. Lopata ještě navíc spolehlivě chrání před popálením při vytahování horkého chleba, nebo pizzy. Lopata je 100 cm dlouhá a je tak ideální na servírování, nebo na hluboké trouby a grily. Za pomoci této lopaty na pizzu můžete snadno a rychle vyndávat a zandávat těsto všeho druhu . Plocha lopaty má velkorysý průměr 20 cm, díky čemuž lze s pizzami příslušné velikosti perfektně manévrovat. Deska lopaty je hladká a tenká, má ale i tak vysokou stabilitu. Díky tomu samotné nošení, nebo vkládání syrovéha těsta není vůbec komplikované. Násada lopaty na pizzu je z nerezové oceli, díky čemuž se velice snadno čistí. I přes robustní materiál a celkovou délku 100 cm váží lopata pouze 0,7 kg. Vzhledem k nízké hmotnosti a 1,9 cm tlusté rukojeti je navíc zaručena optimální manipulace. 80 cm dlouhé držadlo chrání ruce před popáleninami, protože při používání lopaty RCPS-1000/200 nepřijdete s horkem z trouby do styku. Takže můžete snadno a bezpečně vyndat pizzy, chléb a pečivo z trouby a rozmazlovat tak své zákazníky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pec na pizzu
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 1 kg
Rozměry [mm]: Průměr lopaty na pizzu: 200 / tloušťka lopaty: 1,45 / délka rukojeti: 800 / průměr rukojeti: 20
Rozměry (DxŠxV): 20 x 99.8 x 2 cm
Hmotnost: 0.7 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 0 x 0 x 0 cm
Hmotnost zásilky: 0 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: