Lis na ovoce ruční - dřevěný koš - 18 l - 2 lisovací roušky
Kód: EM-10011502-MEDetailní popis produktu
Ruční lis na ovoce pro výrobu vlastních ovocných džusů, moštu a vínaLis na ovoce RCWP-18LWB.1 ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce RC je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Lis na ovoce se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má velký objem, takže jej lze využít jak v profesionální oblasti, tak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech.Tradiční lis na ovoce s potřebným příslušenstvímMoštovač má tradiční provedení ze dřeva a železa je obzvláště robustní. Díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 18 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, aby získaná ovocná šťáva bez ztráty odtékala přímo do sběrné nádoby (ta není součástí dodávky).Sestavení a použití tohoto lisu na ovoce a víno odpovídají tradičnímu způsobu lisování ovoce a obojí je velmi jednoduché. Nejprve vložte dovnitř jednu ze dvou lisovacích roušek a pak ji naplňte ovocem asi po 3 cm pod okraj. Poté položte oba dřevěné lisovací půlkruhy kolem závitové tyče a na ně umístěte dřevěné špalíky. Následně je třeba manuálně zvýšit tlak pomocí páky a z ovoce se vytlačí šťáva. Stabilní trojnožku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, můžete jej používat venku a také na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.Doplňkové parametry
Kategorie: | Lis na ovoce |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 18 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář